GEÇEN YIL ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDIĞIMIZ E-TWİNNİNG PROJESİNDEN AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALDIK

16.06.2023 166

Okulumuz İngilizce öğretmeni Meryem G. ve öğrencilerimiz 12/B sınıfından Melike G. , Rabia Ö. ile 11/C sınıfından Rümeysa İ. ile üstlendiğimiz “KABOOM!-Our Comic Book” adlı projede her ay savaş, turizm, akran zorbalığı gibi farklı bir konuyu ele aldık. Çalışmalarımızı dijital ortamda çizgi karakterlerle işledik. Projemiz Ulusal Kalite etiketinden (National Quality Label) sonra şimdi de yüksek puanla Avrupa Kalite Etiketi (European Quality Label) ödülüne layık görüldü. Ayrıca çalışmamız Avrupa Okul Eğitim Platformunda (European School Education Platform) özel bir alanda yer alacaktır.

In the project named “KABOOM!-Our Comic Book”, we have undertaken with our English teacher Meryem G., our students Melike G. and Rabia Ö. from 12/B class and Rümeysa İ. from 11/C class, we discussed a different subject such as war, tourism and peer bullying every month. . We processed our works with cartoon characters in the digital environment. After the National Quality Label, our project has now been awarded the European Quality Label with a high score. In addition, our work will take place in a special area in the European School Education Platform.

S.ERDOĞDU