Erasmus+( School Education Consortıum) Okul Eğitimi Konsorsiyum Öğrenci Hareketliliği Projesi Hazırlıklarında Sona Gelindi

30.09.2022 284

Okulumuzun dahil olduğu Erasmus+( School Education Consortıum) Okul Eğitimi Konsorsiyum Öğrenci Hareketliliği Projesi hazırlıklarında sona gelindi. Projeye seçilen 4 öğrencimiz  ve refakatci öğretmen Ayşegül Satıcı,  İl MEM ARGE biriminde son toplantıya katıldı.17 Ekim 2022 de gidecekleri okul olan Almanya Offenburg daki Theodor-Heuss Realschule ile "Sürdürülebilir yaşam becerileri, Doğa bilgisi, iklim değişikliği ve çevre koruma"konulu proje çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Sabri ERDOĞDU