OKU-YORUM PROJESİ

04.03.2024 85

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla uygulanmak üzere 2021 yılında hayata geçirilen "Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi bu yılda okulumuzda devam etmektedir.

Mart ve Haziran döneminde devam edecek projemiz Okul Müdürlüğü koordinesinde okulumuz tüm öğrencilerine yöneliktir. Proje tanıtımı tüm öğrencilerimize yapılmıştır.