OKULUMUZDA YAPTIĞIMIZ PROJELERİMİZİ DEĞERLENDİRDİK

25.05.2023 129

Okulumuzda yapılan projelerimiz öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz tarafından değerlendirildi. Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde 21.10.2022 tarihinde Eramus+ Projesi kapsamında Almanya'ya gidilerek öğrencilerimiz projeleri ile ilgili çalışmalarını tamamladılar. Okulumuzda "Healthy Life Health Generations", "World Cultural Heritage", "Steam Step By Step", "Read English Novels and Improve Your English Abilities" , What's New With Us" adlı e-twinning projelerine katılım sağlandı. 2023 yılı 10. Dönem Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme projesine 14 proje ile başvuru yapıldı.Tübitak  2204-A "Vesiletü’n Necat’ın Dijital  Çağa  Yansımaları" ve Tübitak 2204-B "Çevremizde Var Olan Yaygın Batıl İnanışların Tespiti Ve Batıl İnançlarla İlgili Bilimsel Farkındalık Oluşturmaya Yolculuk" adlı projeler ile  Bursa Bölge aşamasına katılmaya layık görüldüler .GUHEM  (Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi) tarafından  düzenlenen liseler arası Ay Üssü proje yarışmasında okulumuz ayda tasarladıkları alternatif hayat projesi ile Türkiye birincisi olmuştur. Çalışmaları gerçekleştiren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

S.ERDOĞDU